Tämä on taivaallista!
Tarvitset 4:lle hengelle:
8 kpl tacokuoria (tai nälän mukaan...;))
400g jauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk (n. 250g) papuja tomaattikastikkeessa
200g salsaa
1 pussi tacomaustetta
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1/2 tl sokeria (usko tai älä, mutta sokeri tasaa makuja!)
oliiviöljyä
lisäksi:
2 avocadoa
1/4 sitruunan mehu
ripaus mustapippuria
ripaus aromisuolaa
1 prk smetanaa tai ranskan kermaa
juustoraastetta pinnalle
1. Ruskista jauheliha kuumassa paistinpannussa öljyllä. Laita levy pienemmälle ja lisää sipulit ja kuullota hetki (ei tarvitse ruskistua). Lisää mausteet joukkoon. Tämän jälkeen lisää pavut ja salsa. Anna makujen kehittyä kannen alla noin viisi minuuttia. Maistele vielä tarvitseeko lisää suolaa.
2. Halkaise syöntikypsä avokado puoliksi (keskellä on kivi). Avokadon "lihan" saa helpoiten mielestäni lusikalla irti kuorestaan. Survo avokado haarukalla soseeksi ja purista sitruunan mehua päälle. Lisää vähän mustapippuria ja ripaus aromisuolaa. Sekoita tasaiseksi.
3. Lämmitä tacokuoria mikrossa (1 minuutti) tai uunissa.
4. Lusikoi jauheliha-papuseosta kuorien sisään. Laita pinnalle juustoraastetta, ranskankermaa ja avokadotahnaa ja nauti!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.